onsdag 1 augusti 2012

Stövlarna

I höstas var jag på svampplockartur i Värmeland du sköna, som passande är när man travar runt i skogen hade jag stövlar på mig. Mindre passande så var det ett litet läckage i stövlarna. Tänkte att dessa ska jag kasta, stövlar som läcker gör ju ingen glad. Men jag kom aldrig till själva slängmomentet. Sen nu i våras när vi hade stora rensar tag här hemma så slängde jag stövlarna, eller?!
Jo jag stod där i våras och funderade "visst var det de gula stövlarna som läckte... jo så var det". Jag hade alltså två par stövlar ett par gula med prickaroch ett par vita med svart rutmönster. Och de gula åkte i soporna.
Sen nu nyss så tittade vi på bilder från svampturen, och då hade jag visst de vit/svarta stövlarna, som fortfarande står kvar i garderoben.
Typiskt dumt!!
Men lite bra för då kunde jag börja kolla på nya stövlar med gott samvete. Funderade på vad jag ville ha. På landet har jag ett par klassiska gröna Tretorn, så funderade på ett par såna hem också, eller ett par nya mönstriga eller ett par enfärgade i någon knallig färg eller... Alla dessa val.

Idag slog jag i alla fall till, det blev ett par mörkblå enfärgade, ganska diskreta ena. Ni får se om några dagar när de kommer med posten. Jag hoppas nu bara att de passar, lite spännande att köpa stövlar på nätet. Liv'in on the edge... 

Rutig läckande stövel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar