tisdag 5 april 2011

En sväng på PUB

Gick en stund på stan efter eftermiddagens frisörbesök, förövrigt varför fluffar frisörer upp så mycket volym på håret? Slingat o klippt jätte fint, men kommer kännas ännu bättre imorn när jag fått fluffa själv.

Kanin efter frisör-fluff-besök
I alla fall, under min tur på stan gick jag in på PUB. Jag gör inte det så ofta då jag dels tycker trapporna går lite konstigt inne på PUB, känns lite som en labyrint. Jobbigt om det börjar brinna typ, i stressen att överleva kan det lätt hända att man springer upp en våning istället för ner mot utgången.

Paul U. Bergström
Men enligt säker källa så hade det öppnat några nya affärer i PUB som jag ville kolla in, bland annat R.O.O.M, Boots och Systrarna Voltaire. Eller Systrarna V ser jag så ofta i Farsta C så det var inget nytt direkt. På R.O.O.M såg jag ett snyggt tyg, men det var bara snyggt på håll - inget att ha alltså.
Även butikslokalen som R.O.O.M håller till på (skit stort för övrigt) är uppbyggt som en labyrint och med en känsla av lite lågt i taket (Paul kanske var dvärg...) så kände mig mest vilsen. Klämde på några kuddar som kostade i krokarna 890 kr styck. Det är en fiiiin kudde då kan man tänka sig. När man kan sy sin egen och få lite skaparterapi på köpet liksom.

Istället lotsade jag mig ner i underjorden på PUB, till Boots som öppnade just idag faktiskt. Intressant med denna Engelska apotekskedja i Svedala. Jösses vad billiga sakerna i deras egna märken är. Typ 20 spänn för tvål, bodylotion m,m.

Jag hoppade dyr-kuddarna o köpte en ansiktstvättgrej i tub från Boots märke för 59 eller 69 kr. Billigt som tusan tyckte jag! Får se om jag blir särdeles vacker på kuppen!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar